Fără apă potabilă la Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş, Baraţca şi Covăsânţ

Publicat de actualitati-arad in 11 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaMarţi, 15 martie 2016, S.C. Compania de Apă Arad S. A. are programată o lucrare la conducta nouă din incinta Uzinei de Apă Ghioroc.

Lucrarea este realizată în cadrul contractului CL9 „Reabilitare şi extindere reţele de apă şi canalizare în Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş şi Lipova”, care vizează reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi a celui de canalizare în cele cinci localităţi.

Astfel, în data de 15 martie 2016, în intervalul orar 08.00 – 20.00, se întrerupe furnizarea de apă potabilă pentru locuitorii din localităţile Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş, Baraţca şi Covăsânţ.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din localităţile menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic până la limpezirea ei completă.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare