Familia Regală își petrece sărbătorile la Săvârșin. PROGRAM

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2014 | Parerea ta

rege-300x2024Familia Regală a României își va petrece sărbătorile de iarnă la Domeniul Regal de la Săvârșin, unde va primi colindători, atât din județul Arad, cât și din alte județe, dar și din Republica Moldova.

De asemenea, membrii Familiei Regale vor oferi cadouri angajaților și colaboratorilor, iar Principesa Moștenitoare Margareta va împărți sute de cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin.

În ziua de 24 decembrie, Majestatea Sa Regele va transmite Mesajul de Crăciun 2014 (al 75-lea mesaj transmis, din 1940 încoace). Tot în această zi, Familia Regală va primi Dubașii din Săvârșin, aceștia fiind printre preferații Regelui Mihai.

În 26 decembrie, Familia Regală va fi prezentă la biserica ortodoxă din Săvârșin, pentru a participa la slujba celei de-a Doua Zi de Crăciun, oficiată de IPS Timotei, arhiepiscopul Aradului.

PROGRAMUL Familiei Regale la Domeniul Săvârșin

Luni, 22 decembrie

11.00 Corul Armonia al Arhiepiscopiei Aradului. Piața din Satul Regal.

11.15 Colindătorii Liceului Tehnologic din Oradea. Piața din Satul Regal.

11.30 Corul Parohiei Ortodoxe din comuna Ghioroc, județul Arad. Piața din Satul Regal.

16.00–16.45 Corul Alegria din Cluj-Napoca, Corul Catedralei Episcopale din Deva și Corul Operei Naționale din Cluj-Napoca. Muzeul Regal al Automobilului.

Marti, 23 decembrie

11.00 Colindătorii de la biserica din comuna Brad, județul Hunedoara. Piața din Satul Regal.

11.10 Colindătorii de la Școala Generală nr. 5 din Arad. Piața din Satul Regal.

11.20 Colindătorii de la Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, filiala București. Piața din Satul Regal.

11.30 Colindătorii de la Grădinița în limba engleză din Arad. Piața din Satul Regal.

11.40 Colindătorii de la Centrul de zi pentru copii cu dizabilități „Sf. Maria” din satul Cărani, județul Timiș. Piața din Satul Regal.

12.00 Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare oferă daruri familiilor nevoiașe din Săvârșin (participă primarul și preotul comunei, alături de reprezentanți ai Casei Majestății Sale). Cu sprijinul Lidl România, Scandia Sibiu și Kandia, vor fi oferite 300 de pachete cu alimente și produse necesare casei.

14.00 Ca în fiecare an, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare prezintă presei bradul împodobit în Salonul mare și masa de Crăciun din Sufrageria mare. Castelul Regal.

16.00–16.45 Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, Alteța Sa Regală Principele Nicolae asistă la concertul susținut de Lia Lungu, Corul Divina Armonie și maestrul Gheorghe Turda. Muzeul Regal al Automobilului.

17.15–17.45 Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu, Alteța Sa Regală Principele Nicolae oferă cadouri angajaților și colaboratorilor. Muzeul Regal al Automobilului.

Miercuri, 24 decembrie

10.00 Majestatea Sa Regele transmite Mesajul de Crăciun 2014 (al 75-lea mesaj transmis, din 1940 încoace). Mesajul va fi transmis în format electronic, scris și video, întregii prese, la ora 10 fix.

11.30 Familia Regală primește Dubașii din Săvârșin. Piața din Satul Regal.

19.00 Familia Regală petrece Ajunul Crăciunului, în mod privat.

Vineri, 26 decembrie

11.00 Familia Regală vine la Biserica ortodoxă din comună, pentru a participa la slujba celei de-a Doua Zi de Crăciun, oficiată de Înalt Preasfinția Sa Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

13.00 Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu primesc la prânz pe IPS Timotei, Arhiepiscopul Aradului, și pe parintele paroh.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare