Familia Regală a primit colindători

Publicat de actualitati-arad in 24 Dec, 2014 | Parerea ta

P1040981-1GALERIE FOTO Membrii Familiei Regale a României au primit, miercuri, la Domeniul de la Săvârșin, colindători, printre aceștia fiind și dubașii din localitate, aceștia fiind printre preferații Regelui Mihai.

Tradiţia, care datează din 1940, atunci când dubaşii l-au vizitat pentru prima oară pe Regele Mihai în Bucureşti, a fost întreruptă în timpul regimului comunist, însă a fost reluată în urmă cu 14 ani, atunci când domeniul de la Săvârșin a revenit în proprietatea Familiei Regale.

În cursul zilei de miercuri, dubașii din Săvârșin au colindat la Domeniul Regal, unde au fost primiți de Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principele Nicolae.

„E foarte important să nu pierdem şi pentru tânăra generaţie e bine pentru că sunt tineri şi mă bucur de acest lucru. O ţară nu poate fi bine aşezată fără tradiţii”, afirmă Principesa Margareta.

În acest an, Regele Mihai nu a ajuns la Săvârșin, ci a rămas în Elveția, unde își petrece Crăciunul alături de Regina Ana.

Familia Regală va reveni vineri în mijlocul locuitorilor din Săvârşin, atunci când Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae vor participa la slujba din a doua zi de Crăciun, oficiată în biserica din comună de arhiepiscopul Aradului, Timotei Seviciu.

CITITI SI:

Crăciun Regal la Domeniul de la Săvârșin

Mesajul Majestăţii Sale Regele Mihai I de Crăciun

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare