Ziarul electronic al arădenilor

Falcă vrea să înfrățească Aradul cu un oraș din Belarus

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a primit azi vizita ambasadorului Republicii Belarus în România, Andrei M. Grinkevich.

Este pentru a doua oară când Excelenţa Sa vizitează Aradul şi are întrevederi cu autorităţile locale.

Întâlnirea a fost favorabilă în vederea intensificării relațiilor de colaborare ale Belarusului cu România pe trei paliere: economic, cultural şi educaţional. Excelența sa a remarcat atât oportunitățile pe care Aradul le oferă investitorilor străini, cât şi deschiderea municipalității arădene pentru parteneriate cu orașe din Belarus.

În acest context primarul municipiului Arad a afirmat: „Ne gândim serios la o înfrăţire a Aradului cu unul dintre oraşele din Belarus care a stabilit deja parteneriate cu universităţile arădene.  De asemenea, ne dorim o  extindere a colaborării la nivel cultural, dar mai ales la nivel economic”.

La finalul întâlnirii, edilul a lansat invitaţia ca o delegaţie din partea Belarus să participe la evenimentele organizate la Arad cu prilejul centenarului Marii Uniri.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.