Falcă: „Victor Ponta este expert în dezinformare“

Publicat de actualitati-arad in 22 May, 2014 | Parerea ta

IMG_2986Primarul Gheorghe Falcă a declarat că premierul Victor Ponta se contrazice când afirmă că Guvernul nu alocă fonduri pe criterii politice și îl acuză de dezinformare.

Falcă a făcut aceste afirmații după vizita la Arad a premierului Victor Ponta, care a afirmat că acest județ nu va fi nedreptățit la alocarea fondurilor, pentru că are conducere PDL.

„Victor Ponta «ne liniștește» spunând că va fi imparțial cu investițiile guvernamentale din Arad, că nu va ține cont de culoarea politică a primarului municipiului sau a președintelui Consiliului Județean. Ponta se contrazice. A refuzat să finanțeze lucrări din Arad, pornind de la pasajele rutiere de pe centura municipiului și continuând cu drumul Arad – Șiria, intubarea Canalului Mureșel, lucrări la școlile din municipiu, printre care Liceul «Aurel Vlaicu», Colegiul Tehnic de Constructii, precum și lucrări la 27 de străzi din municipiu, printre care Constituției și Hunedoarei.  Ce garanție avem că se va ține de cuvânt? Niciuna, deoarece Victor Ponta este expert în dezinformare“, a declarat Gheorghe Falcă.

Primarul Aradului a mai afirmat că Victor Ponta a venit in Arad, a dezinformat, „ca de obicei“, și apoi a plecat.

„Dar, oamenii săi «de casă», Măduța sau Căprar, rămân în Arad să dea socoteala arădenilor“, a declarat Gheorghe Falcă.

CITITI SI: Ponta: Aradul nu va fi nedreptățit la alocarea banilor

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare