Falcă, ultimele minute cu Băsescu, primele minute cu Iohannis

Publicat de actualitati-arad in 21 Dec, 2014 | Parerea ta

1Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a fost prezent, duminică, la ceremonia de învestire în funcția de președinte al României a lui Klaus Iohannis și susține că „azi s-a scris istorie“.

„Mă simt onorat pentru faptul că am avut șansa să fiu alături de candidatul Klaus Iohannis încă de la începutul campaniei electorale. Mă simt privilegiat pentru că azi am fost alături de Președintele României, Klaus Iohannis, la ceremonia de numire în cea mai înaltă funcție în stat. Azi s-a scris istorie… Dumnezeu să binecuvânteze președintele României – Klaus Werner Iohannis!“, a scris Falcă, duminică, pe o rețea de socializare.

Anterior acestei postări, primarul a scris și un mesaj care îl are în vedere pe Traian Băsescu, finul de cununie al lui Gheorghe Falcă. „Ultimele minute cu Traian Băsescu preşedinte“, a scris Falcă.

Klaus Iohannis a depus, duminică, jurământul de învestitură în funcţia de preşedinte al României, în şedinţa solemnă comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Tot duminică, Klaus Iohannis a preluat mandatul de şef al statului, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a oferit, duminică, o recepţie privată cu ocazia învestirii în funcţie, la Palatul Cotroceni, la eveniment fiind prezent, printre alți invitaţi, și Gheorghe Falcă.

CITITI SI:

Klaus Iohannis a depus jurământul: „Voi fi preşedintele tuturor românilor“

Discursul lui Klaus Iohannis la ceremonia de învestitură de la Parlament

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare