UPDATE Falcă: Traian Băsescu nu ajunge miercuri la Arad

Publicat de actualitati-arad in 21 Aug, 2013 | Parerea ta

IMG_9572Primarul Gheorghe Falcă a infirmat că președintele Traian Băsescu va face, miercuri, o vizită la Arad și a acuzat PSD că duce o campanie de dezinformare.

Falcă a făcut aceste declarații după ce în cursul dimineții de miercuri, consilierul local Marin Lupaș a afirmat că Ștrandul Neptun se va închide de la ora 17.00, pentru că „se aşteaptă şi vizita lui Traian Băsescu“.

Primarul a explicat, miercuri, într-o conferință de presă, că preşedintele Traian Băsescu nu şi-a anunţat prezenţa la Arad, iar fluturaşii care au fost distribuiţi cu mesajul că se închide ştrandul au fost o greşeală.

„Vă mulţumim că aţi ales Ştrandul Neptun. Vă informăm pe această cale că astăzi, miercuri, 21 august, câteva dintre activităţile programate pentru sărbătorirea Zilelor Aradului se vor desfăşura în incinta zonei bazinelor mari de agrement. Vă rugăm să eliberaţi această zonă, cu începere de la ora 17.00!“, scria în fluturaşii distribuiţi oamenilor aflaţi la ştrand.

Conform primarului, dintr-o eroare, pe fluturași a apărut un mesaj greșit.

„Funcţionarii din Primărie care s-au ocupat cu editarea şi tipărirea fluturaşilor au primit o mustrare. Rugămintea este de a elibera zona de parcare, unde vor parca, la un moment dat, maşinile invitaţilor care vor participa la o prezentare. Când am aflat de aceşti fluturaşi am cerut să fie sistată distribuirea lor. Nu au fost distribuiţi decât câţiva fluturași”, a precizat Gheorghe Falcă.

Cu referire la comunicatul de presă remis de consilier PSD, conform căruia s-a cerut evacuarea ştrandului pentru vizita preşedintelui Traian Băsescu, primarul Aradului a declarat: „Infirm faptul că vine preşedintele Traian Băsescu. În stilul caracteristic, cei de la PSD dezinformează cu referire la vizita preşedintelui Traian Băsescu la ştrand”.

UPDATE

USL: „Gheorghe Falcă minte din nou!“

PSD Arad apreciază revenirea la normalitate în ceea ce priveşte accesul la ştrandul „Neptun” şi respectarea programului zilnic de funcţionare.

Pe de altă parte, PSD Arad condamnă minciunile primarului Gheorghe Falcă din conferinţa de presă de astăzi, în care a negat dispoziţia de evacuare a ştrandului de la ora 17.

Este evident că nu puteau fi tipăriţi fluturaşi şi nu puteau fi distribuiţi fluturaşi cu anunţul de evacuare a ştrandului la ora 17 fără dispoziţia primarului Falcă.

Nu este vorba despre o simplă greşeală de tipar, pentru că tinerii PSD au cerut informaţii la toate intrările ştrandului şi li s-a confirmat dispoziţia de evacuare la ora 17.

Mai mult, la amiază au fost precepute la intrare doar bilete cu preţ redus, de 2,5 lei, pentru că ştrandul urma să fie închis mai repede. Nu în ultimul rând, unii agenţi economici au fost înştiinţaţi de ieri că trebuie să închidă mai repede.

Toate aceste elemente arată că Gheorghe Falcă a minţit. Îi recomandăm să îşi asume greşeala şi să îşi ceară public scuze arădenilor. Sperăm ca pe viitor administraţia locală să nu mai considere spaţiile publice ca proprietate personală sau bunul unui partid.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Marin Lupaș: „Ştrandul nu este moşia liderilor PDL“

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare