Falcă și Ioțcu, felicitați de președintele Băsescu

Publicat de actualitati-arad in 07 Aug, 2013 | Parerea ta

aradGALERIE FOTO Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, miercuri, la Arad cu primarul Gheorghe Falcă și cu președintele Consiliului Județean, Nicolaea Ioțcu, pe care i-a felicitat pentru contribuția avută la atragerea fondurilor europene și pentru rata redusă a șomajului în județ.

După vizita pe șantierul transonului de autostradă Arad-Nădlac, președintele Traian Băsescu s-a oprit la Primărie, unde s-a întâlnit cu primarul Gheorghe Falcă și cu Nicolae Ioțcu, președintele CJ Arad.

Cei doi reprezentanți ai administrației l-au informat pe șeful statului despre investițiile derulate în municipiu și județ. În timpul discuției, Traian Băsescu i-a felicitat pe cei doi reprezentanți ai administrației pentru atragerea fondurilor europene și pentru rata redusă a șomajului.

„M-a informat şi domnul primar şi preşedintele Consiliului Judeţean despre situaţia din judeţ. În primul rând, îi felicit pentru că au un şomaj foarte redus şi aici o contribuţie esenţială pare a fi avut fondurile europene. La nivelul judeţului sunt proiecte de 200 de milioane de euro în derulare, iar la nivelul municipiului sunt alte 14 proiecte, ceea ce înseamnă sume atrase foarte mari de judeţul Arad şi de municipiu. Şi am mai înţeles un lucru, că nu au ratat niciun proiect. Toate proiectele pe care le-au solicitat la finaţare au fost aprobate, ceea ce le face cinste, înseamnă că ştiu cum să se descurce cu banii care vin gratuit“.

Președintele Traian Băsescu a discutat aproximativ o oră cu primarul și președintele Consiliului Județean, după care a plecat spre Aeroport.

AICI FOTO DE LA INTALNIREA DE LA PRIMARIE

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare