Falcă: Nu va exista un român să spună că familia e formată din Ion şi Gheorghe

Publicat de actualitati-arad in 04 Nov, 2016 | Parerea ta

fotoPrimarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, s-a referit, într-un discurs, la căsătoriile între persoanele de acelaşi sex, spunând că nu crede „că va exista vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe“.

„Familia nu se discută în lumea aceasta din cine este formată. Nu cred că va exista vreodată vreun român să spună că familia este formată din Ion şi Gheorghe. Nu cred ca vreodată să trebuiască ca noi, primarii, care stăm cu tricolorul pe piept, să mergem să îi căsătorim pe acei oameni”, a spus Falcă, vineri seara, cu ocazia lansării candidaţilor PNL Bistriţa-Năsăud pentru alegerile parlamentare.

Coordonatorul campaniei electorale a PNL a ţinut să reamintească că deputatul Remus Cernea, care a propus legalizarea parteneriatului civil între persoanele de acelaşi sex, a fost membru PSD.

„De aceea, să nu uitaţi un lucru: PSD l-a avut pe Remus Cernea, PNL nu va avea niciodată un Remus Cernea, ci va fi partidul care susţine familia română“, a adăugat Falcă, citat de Agerpres.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare