Falcă le cere parlamentarilor să-și onoreze obligațiile

Publicat de actualitati-arad in 21 Nov, 2013 | Parerea ta

ghe. falca1Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, solicită parlamentarilor arădeni să-și onoreze obligațiile față de cetățenii pe care îi reprezintă, prin obținerea fondurilor pe care guvernul le datorează arădenilor.

Primarul solicită parlamentarilor să facă demersurile pentru ca în urma rectificării bugetare Aradul să obțină fondurile ce i se cuvin pentru CET, conform Schemei de ajutor de stat prevăzută  de lege.

Totodată, conform primarului, o problemă urgentă pe care parlamentarii arădeni trebuie să o rezolve este asigurarea de fonduri de la Ministerul Muncii pentru plata indemnizațiilor persoanelor cu handicap și a salariilor asistenților personali.

„Ministerul Muncii le datorează banii de trei luni, iar la rectificarea bugetară din luna octombrie acești oameni greu încercați de soartă au primit doar 12% din ceea ce li se cuvenea“, se menționează într-o informare a Primăriei Arad.

Primarul Falcă a informat Consiliul Local, săptămâna trecută, cu privire la această situație, făcând apel la consilierii USL să-și convingă colegii parlamentari că trebuie să obțină aceste fonduri pentru Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare