Zilele Aradului 2013 – evenimente pentru toate gusturile

Publicat de actualitati-arad in 26 Aug, 2013 | Parerea ta

IMG_1283Peste 60.000 de oameni au participat la manifestările organizate cu ocazia Zilelor Aradului, iar primarul Gheorghe Falcă a considerat că au fost evenimente „pentru toate gusturile“.

Gheorghe Falcă a făcut, luni, un bilanț al manifestărilor care s-au desfășurat în perioada 16-25 august, cu ocazia Zilelor Aradului

Cu această ocazie, primarul a menționat că, în cele zece zile, au fost organizate 35 de evenimente.

„A fost o sărbătoare pentru oraş. Deja arădenii se integrează la toate evenimentele. Am avut evenimente pentru toate gusturile, spectacole de calitate, vernisaje, expoziţii. Cele mai de succes au fost duatlonul verde, Gala hipismului, concursul de bărci-dragon, dar şi cele cultural-artistice. De asemenea, avem o mare apreciere pentru artiştii plastici care au avut ateliere în aer liber, lucrările realizate fiind impresionante”, a spus Gheorghe Falcă.

Primarul a afirmat că o surpriză plăcută la Zilele Aradului a fost orchestra Rapsodia, care a concertat pe platoul din fața Palatului Administrativ. La concertul „Parfum interbelic“ au asistat sute de arădeni.

Falcă a mai adăugat că la „Noaptea albă a instituţiilor de cultură“ au fost foarte mulţi arădeni, chiar dacă evenimentul a fost organizat într-o zi de marţi.

Alte evenimente de succes, în opinia lui Falcă, au fost „Porţi deschise la Primăria Arad” și Raliul Aradului.

La ediția din acest a Zilelor Aradului au fost patru manifestări permanente: Târgul Estival din centrul orașului, expoziţia auto-moto-velo din Piaţa „Avram Iancu“, parcul de distracţii din zona Sălii Polivalente şi expoziţia de fotografie din faţa Palatului Administrativ.

Primarul a enumerat și personalități care au vizitat Aradul în perioada desfășurării Zilelor Aradului.

Este vorba de multiplul campion olimpic la canotaj Ivan Patzaikin, multipla campioană europeană la tenis de masă Otilia Bădescu, campioana olimpică la înot Camelia Potec şi Mihai Leu, primul pugilist român care a obținut un titlu mondial la box profesionist.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare