Falcă, despre Popoviciu: „e un bou!“ Popoviciu, despre Falcă: „e un nimeni!“

Publicat de actualitati-arad in 08 Jun, 2013 | Parerea ta

fotoGheorghe Falcă, finul președintelui Băsescu și primarul Aradului, a declarat vineri, la Timișoara, că Alin Popoviciu, vicepreședintele PDL, e un bou, pentru că face de râs partidul la televizor și că mai trebuie să citească multe cărți ca să ajungă politician.

Întrebat de ziariști de ce îl face bou pe colegul său de partid, Falcă a izbucnit: „E un bou și face partidul de râs pe la televiziuni. Nu-l trimite nimeni acolo, se duce singur, vorbește numai prostii și de cele mai multe ori e nepregătit pentru tema aflată în discuție. Mă sună oamenii din teritoriu, de exemplu de la Satu Mare și îmi spun să-l iau pe Popoviciu de pe ecran că nu știe nimic și ne face numai deservicii. Ce să mai zic, omul ăsta ca să ajungă politician mai are de citit multe cărți”, a spus Gheorghe Falcă, aflat la Timișoara ca să participe la o dezbatere publică pe tema regionalizării României.

Proaspăt vicepreședinte național al PDL, Alin Popoviciu spune că pentru el Falcă este un nimeni și-i aduce aminte primarului de Arad că toate echipamentele de schi pe care le are el și soția lui sunt de la el: „atunci mă lingea undeva, iar acum mă înjură. El l-a făcut bou și pe Boc, a vorbit urât și despre Elena Udrea și despre Vasile Blaga. Diferența ditre mine și el e că pe Falcă nu vrea să-l scoată partidul la televizor. El să-și rezolve, mai întâi, problemele cu DNA-ul”, spune vicepreședintele PDL.

Popoviciu susține că de mai bine de trei ani primarul Aradului nu mai este implicat în viața de partid și nu mai contează absolut de loc în PDL.

„Nici pentru partid Falcă nu mai înseamnă nimic. Dacă vrea să revină și să se pună la punct cu tot ce s-a întâmplat în partid în această perioadă să mă caute și îi fac un briefing cu tot ce trebuie, ca la televizor”, a mai adăugat Popoviciu, supărat pe finul președintelui Băsescu și pe tupeul acestuia.

sursa: cotidianul.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare