Ziarul electronic al arădenilor

Falcă, despre Măduța: „Arădenii îl știu doar din fotografii“

falca madutaCo-președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, se declară „uluit“ de „lejeritatea cu care trateaza consilierii și parlamentarii PSD problemele arădenilor și proiectele atât de necesare care prevăd modernizarea municipiului și a județului“.

„Nu poți să fii decât uluit atunci când vezi lejeritatea cu care cei din PSD, fie că e vorba de consilieri locali sau județeni, fie că e vorba de parlamentari, tratează problemele și proiectele de modernizare a municipiului Arad și a județului Arad“, a declarat Gheorghe Falcă.

Liderul PNL Arad dă ca „ultim exemplu“ pe deputatul Flavius Măduța, despre care a afirmat că „este în stare să vorbească orice“ și care a uitat de problemele cu care se confruntă arădenii.

„Acesta vorbește despre protocolul dintre Primăria Municipiului Arad și Ministerul Apărării Naționale, cel referitor la preluarea Cetății Aradului, fără să știe că acest protocol este finalizat și aprobat de Consiliul Local (unde există și consilieri PSD) și este trimis la Ministerul Apărării. Aprobarea lui este în condiții optime pentru Arad“, a mai afirmat Falcă, acesta mai adăugând că „acest lucru demonstrează că domnul Măduța nu are nicio treabă acest protocol“.

Gheorghe Falcă susține că Măduța este deputatul pe care „arădenii îl știu doar din fotografii“.

„Domnul Măduța vorbește și despre lucrările de la cele două pasaje de pe centura municipiului Arad, deși acesta nu cred că a fost în ultimul timp pe acolo, pentru că se pare că nu știe despre ce vorbește, ci doar aruncă cu noroi în alții. Urmăriți declarațiile domnului Măduța din 2012 încoace. Când a spus domnul Măduța adevărul, în 2012, în 2013, în 2014 sau acum, în 2015? Îl vom ajuta noi pe acest domn parlamentar cu un obiectiv important pentru arădeni, un obiectiv pentru care să facă demersuri în fața colegilor săi la București“, a mai afirmat Falcă.

Acesta a anunțat că PNL Arad va declanșa, în termen de două săptămâni, o campanie de strângere de semnături pentru modernizarea Canalului Mureșel. „Sunt convins că vom strânge foarte multe semnături, pentru că, stând de vorbă cu arădenii, am văzut cât de nemulțumiți sunt de actuala situație a acestui canal. La final, îi vom da aceste semnături domnului deputat Măduța, ca să meargă cu ele la Guvern și să ceară bani pentru acest proiect oprit de PSD încă din anul 2012”, a declarat co-președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.