Falcă, despre Cionca: „Aradul mai are un lider județean“

Publicat de actualitati-arad in 26 May, 2014 | Parerea ta

cionca-iustin-300x1991După alegerile europarlamentare, Aradul mai are un lider județean, un om politic cu veleități, a afirmat, luni, președintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, referindu-se la Iustin Cionca, candidat al partidului la alegerile pentru Parlamentul European.

„După aceste alegeri, se poate considera că Aradul mai are un lider judeţean şi acela se numeşte Iustin Cionca. Este un om politic care a crescut, care s-a definit deja mai mult decât ceea ce era. Iustin Cionca a dovedit că a devenit om politic cu veleităţi judeţene, a trecut de stadiul de primar de oraş sau deputat de colegiu. A crescut foarte mult şi, indiscutabil, este produsul cel mai bun al nostru, al arădenilor, în această competiţie pentru europarlamentare. Cariera dânsului va avea o altă traiectorie după această competiţie. Vreau să-l felicit pe domnul Cionca, dar, în acelaşi timp, să spun cu regret că Aradul nu are un europarlamentar“, a declarat Gheorghe Falcă.

Președintele PDL Arad a mai afirmat că „este o vină atât a politicienilor, cât şi a cetăţenilor“ faptul că Aradul nu are un europarlamentar.

„Dar, o să aşteptăm cu mari speranţe să vedem cum europarlamentarii care merg la Bruxelles o să sprijine municipiul şi judeţul Aradul“, a mai spus Falcă.

Iustin Cionca a ocupat poziția 8 pe lista candidaților PDL la alegerile europarlamentare, iar Gheorghe Falcă s-a aflat pe locul 15.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare