Falcă: „Blaga, lipsit de fair play. Udrea, curajoasă“

Publicat de actualitati-arad in 12 Feb, 2013 | 1 Commentariu

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, a lăudat-o pe Elena Udrea pentru faptul că a decis să candideze la șefia PDL și l-a atacat pe actualul președinte al partidului, Vasile Blaga.

„Înainte de orice, trebuie să recunosc în anunțul doamnei Elena Udrea un gest de curaj. Asta pentru că domnia sa intră intr-o competiție în care celălalt candidat anunțat, domnul Blaga, a luat deja startul, aș zice că într-un mod lipsit de fair-play“, a spus Falcă pentru Ziare.com.

„Domnul Blaga, profitând de poziția de președinte al partidului, se află deja de multă vreme într-o perioadă de precampanie, vizitând intensiv filialele și căutând aliați, mai cu seamă printre președinții interimari ai organizațiilor judetene, numiți chiar de domnia sa, din luna decembrie încoace. Așadar, o repet, candidatura doamnei Udrea e curajoasă și, prin ea, sper să transforme competiția pentru președinția partidului într-o competiție reală, lipsită de echivocul aranjamentelor pentru care domnul Blaga și-a facut deja timp. Pentru că jocurile de culise nu aduc valoare, nici soluții pentru dezbaterea internă din PDL și nici pentru proiectul refacerii dreptei românești“, a adăugat edilul.

Falcă a ținut să-i răspundă și colegului său de organizație, Traian Igaș, cu care e în relații reci și care, într-o declarație pentru Ziare.com, îl propusese la șefia partidului.

„Nu apreciez sub nici o formă gestul colegului meu de partid, Constantin Igaș.Am dovedit la alegerile interne din anii 2011 si 2012 că nu fug după onoruri. Iar faptul că la Arad, în decembrie 2011, mi-am depus demisia din funcția de prim-vicepreședinte în organizația județeană, pentru principii, confirmă acest lucru. Îl rog pe colegul meu Igaș să se abțină de la comentarii la adresa mea și să-și vadă de cariera politică, de cetățenii din colegiul dumnealui. Haina de analist politic nu i se potrivește deloc“, a replicat Falcă.

Vicepreședintele PDL Traian Igaș a declarat că el îl va susține la președinția partidului pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, dacă acesta se va decide să candideze.

„Îl văd pe Ghiță Falcă într-o competiție pentru șefia partidului, cu condiția să aibă și bărbăția să candideze, eu îl voi susține“, a spus senatorul PDL pentru Ziare.com. El considera că e cel mai bun candidat, întrucât întrunește o serie de calități.

„Are charismă, viziune, a participat la Revoluție, a fost declarat nevinovat în dosarul pe care i-l făcuse DNA, vorbește mai multe limbi străine și se pregătește intens să devină președintele României“, și-a explicat Igaș opțiunea față de Falcă.

Share Button

comentarii

1 comment

  1. ortodox says:

    Da tie cine ti-a cerut parerea? Fantaneste in continuare!

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare