Falcă: „Azi, liderii partidelor de dreapta nu sunt o opţiune“

Publicat de actualitati-arad in 26 May, 2014 | Parerea ta

falcaPreședintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, a declarat, după finalizarea alegerilor europarlamentare, că „fărâmiţarea dreptei a condus la un scor mare al stângii“, iar în acest moment „liderii partidelor de dreapta nu sunt o opţiune pentru electoratul de dreapta“.

Într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune, Gheorghe Falcă a afirmat că este necesară urgentarea unificării dreptei şi găsirea de urgenţă a unui candidat pentru alegerile prezindenţiale.

„Trebuie să recunoaştem că fărâmiţarea dreptei a condus la un scor mare al stângii. Ceea ce, iarăşi trebuie să recunoaştem, acest lucru pentru dreapta înseamnă un eşec”, a spus Gheorghe Falcă.

Liderul PDL Arad a mai spus că liderii partidelor de dreapta trebuie să găsească „urgent“ soluţii pentru „reinventarea dreptei”.

„Astăzi, liderii organizaţiilor de dreapta nu sunt o opţiune pentru electoratul de dreapta. Trebuie să fim sinceri. Dacă nu ne unim, electoratul de dreapta nu vine la noi. Eu spun lucrul acesta de un an de zile, necesitatea unificării dreptei trebuie să se facă având la bază un proiect de ţară, dar şi un proiect de dreapta. Mai multe proiecte de dreapta, care sunt şi micuţe nu vor avea succes. În primul rând, liderii de dreapta trebuie să recunoască faptul că ceea ce cere electoratul de dreapta trebuie să se întâmple rapid. Adică, un proiect de ţară, 2-5 lideri care să-l prezinte şi, urgent, un candidat comun pentru alegerile prezidenţiale”, a mai spus Gheorghe Falcă.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare