Falcă: „Asistăm la o reglare de conturi în PDL. Sunt îndepărtați oameni de valoare“

Publicat de actualitati-arad in 11 Jun, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, susține că în PDL există în prezent „o reglare de conturi“, iar conducerea partidului se îndepărtează de aleșii locali și de organizațiile din teritoriu.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Falcă susține că „Partidul Democrat Liberal se îndepărtează de aleşii locali şi de organizaţiile locale, prin deciziile pe care le ia conducerea centrală a partidului“.

„Decizia Biroului Permanent Naţional, de dizolvare a Biroului Judeţean din Dâmboviţa, nu face decât să producă o mare dezamăgire în rândul primarilor din acest judeţ. Este inadmisibil să decapitezi o organizaţie cu rezultate bune, în frunte cu un om, Florin Popescu, care a avut performanţe. Conducerea centrală ar trebuie să se preocupe de organizaţiile cu rezultate mai slabe, de reorganizarea acestora, dar acele organizaţii sunt lăsate în pace, probabil datorită votului exercitat la alegerile interne, prin care au devenit clientelare conducerii naţionale”, a afirmat Gheorghe Falcă.

Falcă mai susține că, în momentul de faţă, „conducerea PDL nu dă semnale că poate să unească partidului, cu atât mai puţin să coaguleze dreapta românească“.

„Asistăm la o reglare de conturi şi cu această atitudine riscăm să îndepărtăm oameni de valoare din partid. E timpul să lăsăm la o parte orgoliile şi răzbunările şi să punem fiecare umărul la reconstrucţia PDL”, a declarat Gheorghe Falcă.

BPN al PDL a decis, luni, dizolvarea Biroului Judeţean al filialei Dâmboviţa, condusă de Florin Popescu, iar Liviu Negoiţă va fi preşedinte interimar al organizaţiei. Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a făcut acest anunţ după şedinţa BPN, precizând că lui Florin Popescu i se reproşează faptul că “nu funcţionează organizaţia”.

Florin Popescu a fost unul dintre susţinătorii moţiunii Elenei Udrea.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare