Falcă: „Aradul rămâne în continuare un judeţ de dreapta“

Publicat de actualitati-arad in 26 May, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGheorghe Falcă, președintele PDL Arad, consideră că alegerile europarlamentare au fost câștigate în județul Arad de alianța PDL-PMP, care a obținut mai multe procente decât Alianța PSD-UNPR-PC.

Liderul democrat-liberalilor arădeni a spus că, la nivel național, PDL Arad a obținut cel mai bun scor dintre toate organizațiile partidului, în timp ce Alianța PSD-UNPR-PC a obținut la Arad cel mai slab rezultat la nivel național.

„Alianţa PSD-UNPR-PC depăşeşte în acest moment PDL, dar nu depăşeşte o alianţă PDL-PMP, la Arad cele două partide fiind partenere şi, împreună, am scos 29 de procente, în comparaţie cu alianţa PSD-UNPR-PC, care au scos 27 de procente. Mă bucur că, împreună, PDL şi PMP au câştigat alegerile în faţă Alianţei PSD-UNPR-PC. Cu aproape 25 la sută PDL, 4,5 la sută PMP, suntem la 29 la sută, iar PSD cu PC și UNPR au 26,8 la sută“, a declarat Gheorghe Falcă

Președintele PDL Arad a mai afirmat că Aradul rămâne în continuare un judeţ de dreapta.

„Acest lucru confirmă poziţia pe care o are PDL în judeţul Arad şi dacă ne uităm la ceea ce mai înseamnă voturi de dreapta în judeţul Arad, pentru că avem şi Forţa Civică, avem şi independentul Peter Costea şi dacă am lega şi PNL, judeţul Arad rămâne, în continuare, un judeţ de dreapta. Scorul PDL Arad este scorul numărul 1 pe ţară. Suntem singurul judeţ în care alianţa PDL-PMP este în faţa PSD-UNPR- PC. Împreună, PDL plus PMP au fost totuna. Pentru că noi (PDL Arad – n.r.) cu PMP am fost parteneri aici în Arad“, a mai declarat Falcă.

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Arad a finalizat centralizarea voturilor din judeţ, iar conform rezultatelor finale Alianţa PSD-UNPR-PC este câştigătoare în judeţ, cu 26,83 la sută din voturi.

Pe locul al doilea s-a aflat PDL, cu 24,74 la sută, în timp ce PNL are 12,37 la sută din voturi. UDMR a obţinut 7,61 la sută, candidatul Mircea Diaconu – 5,65 la sută, PMP – 4,23 la sută, iar PRM – 2,19 la sută.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare