Ziarul electronic al arădenilor

Falcă: Adriana Chirilov este candidatul PNL pentru Primăria Zărand

falcaPreședintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, dezminte informațiile apărute în mass-media conform cărora liberalii și-ar fi schimbat candidatul pentru funcția de primar al comunei Zărand, spunând că decizia ca Adriana Chirilov să fie candidatul PNL nu s-a schimbat și nici nu se va schimba.

„În ultima perioadă au apărut în mass-media diferite informații conform cărora Partidul Național Liberal și-ar fi schimbat candidatul pentru funcția de primar al comunei Zărand.

Astăzi a apărut o declarație a domnului Remețan, potrivit căreia PNL ar fi făcut presiuni asupra candidatului partidului acestuia pentru a candida în locul doamnei Chirilov. Atât interpretarea, cât și declarațiile domnului Remețan sunt regretabile. Doamna Adriana Chirilov este și va rămâne candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Zărand.

În același timp, domnul Mihai Varga, despre care domnul Remețan spune că ar fi fost candidatul partidului său, deși nu este așa, se va regăsi pe listele PNL pentru Consiliul Local Zărand. Partidul Național Liberal nu face presiuni asupra candidaților altor partide!

Noi avem candidații noștri, oameni profesioniști, oameni gospodari și oameni care au dovedit că se pricep la administrație. Aceste metode josnice se practică la PSD, nu la PNL”, a declarat președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *