Ziarul electronic al arădenilor

Facturile Companiei de Apă pot fi plătite prin internet banking și la ATM-uri

Compania de Apă Arad a finalizat implementarea noului format de facturare, astfel că a fost tipărit și distribuit deja primul lot de 45 de mii de facturi în care se regăsește și codul de bare care facilitează plata facturilor prin intermediul mijloacelor moderne de plată.

Clienţii Companiei de Apă vor putea astfel plăti facturile prin scanarea codurilor de bare de pe facturi în cadrul casieriilor Companiei de Apă.

Plata facturilor se poate face și la aparate bancare multifuncționale, prin internet banking și ATM-uri bancare, unde Compania de Apă are încheiate convenţii pentru efectuarea plăţilor.

Astfel, la BCR, abonații vor putea plăti facturile cu numerar, card, la toate aparatele bancare multifuncționale și prin internet banking.

La CEC, abonații pot plăti numerar si cu card, iar la Banca Transilvania prin internet banking.

Abonații care aleg să plătească prin direct debit, o pot face la CEC Bank și la Raiffeisen Bank.

Plata facturilor se va putea face însă, ca şi până acum şi la casieriile Companiei de Apă din oraş şi judeţ, unde clienţii pot achita facturile în numerar sau cu cardul.

Noile facturi cu cod de bare sunt distribuite, la fel ca şi până acum, prin poştă sau de către angajaţii companiei, în localităţile din judeţ.

Pe verso factură sunt detaliate toate modalitățile de plată ale serviciului de apă și canalizare.

Noul model de factură conţine două coduri de bare: unul pentru achitarea facturii curente şi unul pentru achitarea valorii totale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *