Ziarul electronic al arădenilor

Expoziție de fotografie și sculptură: „Roșu tridimensional“, la Arad

Vineri, 18 august, la etajul Joy’s, de la ora 19.00, va avea loc deschiderea expoziției de fotografie și sculptură Roșu tridimensional. Lucrările sunt semnate de doi foarte tineri artiști arădeni, Maria-Cristiana Bocancios și Matei Bocancios.

Expoziția este un proiect comun, colaborativ și integrat. Maria-Cristiana Bocancios este absolventă a facultății de fotografie din cadrul UAD Cluj, iar Matei Bocancios este student în anul II – sculptură, aceeași universitate.

Pornesc întotdeauna cu mine însămi ca „obiect de studiu” pentru temele pe care le abordez, dar rezultatul final nu mă include fizic niciodată. Caut să mă identific cât mai mult cu subiectele fotografiate (oricare ar fi ele – oameni, obiecte, natură), dar și să preiau de la acestea aspectele care mă interesează (și care nu mă caracterizează), ca mai apoi să le potrivesc cu mine – Maria-Cristiana Bocancios

Sculptura mea: interpretare, naiv. Luăm viața prea în serios. lumea uită să se joace, lumea refuză să fie copilăroasă, lumea uită să se bucure de lucrurile mărunte. Aleg să interpretez, să mă joc cu formele deja existente, să le dau o notă personală, puţin naivă și jucăușă – Matei Bocancios

Expoziția face parte din programul de Rezidență și internship pentru tineri, un program coordonat de GMMC și finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad, care oferă artiștilor emergenți spații de ateliere și de expunere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Grupul pentru Marketing și Mediere Culturală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.