Expoziție colectivă de fotografie: „Lipova prin ochii mei“

Publicat de actualitati-arad in 01 Feb, 2017 | Parerea ta

Muzeul Orașului Lipova din cadrul Complexului Muzeal Arad va găzdui expoziția colectivă de fotografie „Lipova prin ochii mei“, expoziție a tinerilor fotografi lipovani Ovidiu Mariș, Carmen și Cosmin Rogoveanu.

Vernisajul va avea loc, sâmbătă, 4 februarie, orele 17.00, în prezența artiștilor. Prezintă Corina Dubeștean, muzeograf, curatorul expoziției.

Expoziția este deschisă până în perioada 4 februarie – 2 martie 2017, de marți până duminică, între orele 9.00-17.00.

Evenimentul este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad.

Ovidiu Mariș, este membru al Foto Club Pro Arad din anul 2016, asociație alături de care a avut mai multe expoziții de grup, la Arad și Oradea. A participat la Salonul Internațional de Artă Fotografică, organizat de Foto Club Pro Arad în 2016, cu două lucrări acceptate la concurs.

Carmen Rogoveanu, ca artist fotograf, a participat la Salonul Internațional de Artă Fotografică, organizat de Foto Club Pro Arad în 2016, iar Cosmin Rogoveanu a avut expoziții de fotografie la Centrul Recreativ din Lipova.

„Proiectul expozițional Lipova prin ochii mei este despre ceea ce vad eu frumos în acest oraș, oameni și locuri, peisaje naturale… Pasiunea pentru fotografie m-a făcut să fiu atentă la detaliile care mă înconjoară, să le vad cu alți ochi, să le prețuiesc mai mult, să le arăt lumii”- Carmen Rogoveanu, artist fotograf.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Complexul Muzeal Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

 

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare