Ziarul electronic al arădenilor

Expoziția „Colecții și colecționari” la Cinematograful Arta

img_1271Arădenii sunt invitați, vineri, la cea de-a doua ediție a expoziției „Colecții și colecționari” care se va desfășura la Cinematograful Arta, situat pe strada vasile Alecsandri, nr. 2, între orele 11.00 – 18.00.

În cadrul expoziției vor putea fi vazute colecții de monede, cărți poștale, timbre, trenulețe H0CFR, lego Duplo și arme NERF (de jucărie).

Pe lângă colecționari din județul Arad, vor fi și cei din Ungaria și Serbia care vor prezenta colecții de șervețele, cărți poștale și obiecte tradiționale.

De asemenea, reprezentanții Primăriei orașului Pecica vor prezenta o colecție digitalizată cu cărți poștale cu imagini din localitate, care va fi proiectată pe un ecran.

Expoziția „Colecții și colecționari” face parte din proiectul “Colocviul Internațional al Colecționarilor”, implementat de Asociația Qult-Ar Arad, finanțat de Centrul Municipal de Cultură Arad, în cadrul programului Proiecte culturale 2016, sesiunea a II-a.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Qult-Ar Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *