Ziarul electronic al arădenilor

Expo Arad. Târgul Agromalim, în perioada 8-11 septembrie

IMG_3017Cea de-a XXVII-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Ambalaje „Agromalim” se va desfășura în perioada 8 – 11 septembrie la Expo Arad Internațional, unde vor fi prezenți expozanți din peste 10 țări.

Târgul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

„Pentru ediția a XXVII-a pregătim surprize importante pentru vizitatori și expozanți, de la personalitățile invitate la rearanjarea unui segment al spațiului expozițional, astfel încât să permită o mai bună interacțiune a expozanților cu potențialii clienți. În premieră la Agromalim 2016 vom introduce componenta de demonstrații practice în câmp – tehnici de prelucrarea solului și semănat“, se precizează într-un comunicat de presă remis de CCIA Arad.

Conform organizatorilor, numărul expozanților din zootehnie a crescut, „ceea ce și anul acesta va asigura o spectaculozitate suplimentară evenimentului“.

Pentru această ediție a Târgului „Agromalim, și-au confirmat prezența agenți economici din peste zece state.

„Aproximativ 250 de expozanți vor prezenta utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, documentație de specialitate. Nu vor lipsi nici produsele culinare, apreciate deopotrivă de vizitatori și parteneri“, au mai anunțat organizatorii.

„Anul acesta venim cu noutăți semnificative și în ce privește dimensiunea Agromalim, și din punct de vedere logistic. Încă o parte din parcare este destinată expozanților, pentru că târgul s-a dezvoltat foarte mult și halele și spațiile folosite până la această ediție nu mai sunt încăpătoare. Vă așteptăm cu interes în târg și cu convingerea că veți găsi acolo soluția optimă pentru afacerea dvs. Îi așteptăm și pe arădenii interesați să vadă ultimele evoluții tehnologice și dinamica procesării produselor agricole”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *