Explozie într-un bloc din Micălaca. Un bărbat a fost rănit

Publicat de actualitati-arad in 10 Dec, 2016 | Parerea ta

blocO explozie s-a produs, sâmbătă dimineaţă, într-un bloc din municipiul Arad, iar în urma deflagraţiei, un bărbat a fost rănit, el suferind arsuri şi un traumatism toracic.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale.

Explozia a avut loc în blocul de garsoniere 236 de pe strada Abrud în cartierul Micălaca din municipiul Arad. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje salvatori.

Conform echipelor de intervenţie, bărbatul rănit se afla singur în garsonieră şi s-a trezit pentru că îi era rău. A sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimisă o ambulanţă.

Până la sosirea medicilor, bărbatul a mers la baie, iar când a aprins becul a declanşat explozia din cauza acumulărilor de gaze. În urma deflagraţiei, geamul de la bucătărie a fost spart.

„În momentul sosirii, echipajul a constat că explozia nu a fost urmată de incendiu, a fost găsită o victimă, un bărbat cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare şi un traumatism toracic în urma impactului pe care bărbatul l-a suferit cu solul. S-au făcut verificări în garsonieră şi a fost găsit aragazul deschis şi cu flacăra stinsă“, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgentă, căpitan George Pleşca.

Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de evacuarea celorlaţi locatari ai blocului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
bioportal.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare