Evenimentul anului în Cetatea Aradului

Publicat de actualitati-arad in 23 Sep, 2015 | Parerea ta

AFIS TOSCAFilarmonica de Stat Arad anunță deschiderea stagiunii 2015 – 2016 cu un eveniment unic în țară: susținerea spectacolului de operă Tosca, de G. Puccini, sub bagheta maestrului Roberto Salvalaio, în regia lui Nicolae Mihai Brânzeu, pregătirea corului fiind asigurată de maestrul Robert Daniel Rădoiaș.

Unicitatea evenimentului constă în faptul că, pentru prima dată, un astfel de concert are loc în Cetatea Aradului, totul fiind posibil datorită parteneriatului dintre Filarmonica de Stat Arad și Ministerul Apărării Naționale – U. M. 01249, partenerii instituției profesioniste de concerte manifestându-și întreaga disponibilitate și întregul sprijin pentru realizarea acestui proiect de mare anvergură, proiect dedicat Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații.

Invitațiile pentru acest concert pot fi procurate de la casieria Filarmoncii, care funcționează acum în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad.

Trebuie menționat că, datorită faptului că Cetatea este un obiectiv militar, accesul va fi permis doar în baza invitațiilor, toți cei care intră în posesia lor trebuind să se înscrie pe lista specială aflată la casieria filarmonicii.

La intrarea în cetate, în ziua evenimentului, numele fiecărui spectator va fi verificat în lista respectivă, de reprezentanții armatei.

Drept urmare, cetățenii sunt rugați să aibă asupra lor și actele de identitate. De menționat este și faptul că, fiind un obiectiv militar, accesul spectatorilor străini este interzis.

Tosca – una dintre cele mai frumoase pagini ale creației lirice – va fi oferită publicului de ansamblurile Filarmonicii de Stat Arad și de invitații săi speciali – soliști de prestigiu din spațiul muzical internațional. Ne vom bucura împreună de un eveniment ce se prefigurează a fi unul cu adevărat special, într-un cadru unic.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Filarmonica de Stat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare