Ziarul electronic al arădenilor

Eusebiu Pistru: „Mi-am retras candidatura fiindcă refuz să girez încălcările statutare ale PNL”

„În cursul zilei de ieri, împreună cu echipa mea, am decis să ne retragem candidaturile pentru conducerea organizației județene a PNL Arad.

Consider că dacă participăm la aceste alegeri este ca și când am legitima încălcările statutare care continuă să se facă de către tabăra adversă.

Conducerea de la Centru a fost înștiințată cu privire la neregulile care au loc în filiala Arad și am certitudinea că în cel mai scurt timp vom avea parte de o  soluționare favorabilă respectării statutului PNL.

Decizia noastră de retragere a candidaturii în condițiile actuale este un semnal clar că ne dorim o schimbare în ceea ce privește respectarea regulilor de către toți membrii liberali, indiferent de funcție, ne dorim transparență în orice act decizional, ne dorim comunicare deschisă, clară și onestă”, a declarat Eusebiu Pistru, deputat PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de deputatul Eusebiu Pistru. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.