Ziarul electronic al arădenilor

Eusebiu Pistru: „Îl susţin pe Călin Abrudan pentru funcţia de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali”

Pe data de 29 septembrie vor avea loc alegeri la Liga Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal Arad.

Deputatul Eusebiu Pistru este de părere că pentru funcţia de preşedinte cel mai potrivit este primarul Oraşului Ineu, Călin Abrudan, pe care îl va susţine, alături de cea mai mare parte a aleşilor locali din judeţ.

„Liga Aleşilor Locali este o structură importantă pentru organizaţia judeţeală a PNL, fiind un for de dezbatere permanentă a principalelor probleme administrative din judeţ.

Am decis să-l susţin pentru funcţia de preşedinte al acestui for pe Călin Abrudan, nu doar în virtutea prieteniei care ne leagă şi a colaborării pemanente, ci şi în urma discuţiilor pe care le-am avut cu o mare parte a primarilor PNL din judeţ.

Aceştia consideră că profesionalismul în administraţie dovedit de primarul Călin Abrudan, precum şi capacitatea sa de coagulare a unei echipe, îl recomandă din plin pentru această funcţie”, spune Eusebiu Pistru.

Deputatul este convins că o echipă puternică şi valoroasă, condusă de către Călin Abrudan, va avea o contribuţie însemnată la câştigarea alegerilor locale din 2020 de către PNL.

„Doresc să fac echipă cu primarul Călin Abrudan, fiind convins că vom pune umărul la câştigarea alegerilor locale din 2020, dar şi la alegerile prezidenţiale din 2019. Ca deputat, alături de viitorul preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, Călin Abrudan, voi ţine permanent legătura cu primarii din judeţ, pentru ca, împreună, să idenţificăm soluţii care au nevoie de susţinere parlamentară”, a declarat Eusebiu Pistru.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Deputatul Eusebiu Pistru. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.