Ziarul electronic al arădenilor

Eusebiu Pistru: Cum a pus PSD „frână” judeţului Arad

pistru-2Sub genericul „Cum a pus PSD „frână” judeţului Arad, deputatul Eusebiu Pistru vorbeşte despre despre priorităţi vitale ale infrastructurii rutiere arădene.

De ce acest generic? Pentru că, spune deputatul, în cele mai multe dintre cazuri este vorba despre obiective pe care Guvernul Ponta le-a obstrucţionat, fie din amatorism cras, fie din rea voinţă.

„Am vorbit deja despre cele două pasaje, am arătat că, din cauza Guvernului Ponta, am ajuns exact în situaţia din 2009, cu slabe şanse să fie finalizate înainte de doi ani, dar că, în urmă cu câteva zile, una dintre corigenţele Guvernului PSD, pasajul de la CET, a fost îndreptată, lucrările fiind preluate de către CNADNR în regie proprie .

Am vorbit despre situaţia absolut jenantă de la pasajul Micălaca, unde a fost anulată o licitaţie pentru că în ea erau incluse şi grinzile care erau proprietatea unei firme. Vreţi o mostră mai clară de amatorism şi ridicol? O găsiţi tocmai la Chişineu Criş, oraş străbătut de DN 79, Arad-Oradea. Un drum naţional care a fost reabilitat, însă nici în ziua de astăzi nu este definitivată reabilitarea pentru simplul motiv că podul de peste Criş, nu a fost reparat. Lucrările au fost plătite, însă nimeni nu se apucă de treabă pentru că există divergenţe între firma constructoare şi CNADNR .

Au existat divergenţa şi în privinţa trecerilor la nivel de cale ferată de la Zimand şi de la intrarea în Chişineu Criş, deasemenea părţi integrante ale DN 79, dar se pare că după căderea păgubosului Guvern PSD acestea s-au clarificat, iar firma constructoare va începe lucrările.

Să sperăm că se vor lămuri şi neînţelegerile în cazul podului, pentru că este mai mare ruşinea ca un Drum Naţional să nu poată fi definitivat, doar pentru că un Guvern, respectiv, un partid, în loc să se preocupe de finalizarea unor investiţii, a preferat să se răfuiască politic cu cei care le-au demarat. este cel puţin imoral să ceri voturile unor oameni, mascându-ţi dispreţul faţă de confortul şi nivelul lor de trai sub slogane mincinoase.

 Dovada că aşa au procedat o reprezintă toate efectele negative pe care alţii se chinuie să le îndrepte. Noi, liberalii, trebuie să le arătăm oamenilor că vrem să construim, nu să demolăm, cum au făcut-o PSD-iştii lui Ponta, inclusiv parlamentarii PSD de Arad, care doresc un nou mandat. Pentru a continua, probabil, să oprească tot ce se face bun pentru judeţul Arad”, spune fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Eusebiu Pistru.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *