Ziarul electronic al arădenilor

Europe Direct Arad organizează Caravana 30

caravanaPornim Caravana 30 Europe Direct Arad, o acțiune specifică din cadrul Proiectului Europe Direct Arad.

Ce facem si de ce?

Aducem informația europeană mai aproape de cetățeni, iar formatul acestei acțiuni este de tip caravana de informare de la om la om, din instituție în instituţie şi cât mai aproape de fiecare. Grupul – ţintă – 800 de persoane de toate vârstele.

Rezultatele preconizate – informare unui număr de peste 800 de persoane cu privire la instituțiile europene, prioritățile de comunicare şi oferirea de materiale promoţionale de calitate.

Pe parcursul Caravanei 30 ED vom duce materiale informative la școli, primării, centre de zi pentru copii, centre pentru vârstnici și alte instituții.

Pe parcursul caravanei echipa mobilă ED Arad se va deplasa cu o maşină în care se vor încărca şi materiale promoţionale pentru a fi distribuite la cele 30 de locaţii stabilite din municipiu şi judeţ.

La fiecare eveniment vor participa 25 de participanţi.

Pentru a atinge toate priorităţile de informare ale CE vom pregăti informaţiile specifice pentru fiecare prioritate, iar în cadrul a două dintre evenimente vom coopta în echipa mobilă a centrului şi un reprezentant EURES care va prezenta oportunităţile de angajare în Uniunea Europeană

Am pregătit materialele pentru caravana noastră si suntem gata sa pornim motoarele!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *