Ziarul electronic al arădenilor

Euromărțișor – ediţia a VII-a, la Arad

Marcăm anul acesta 10 ani de la aderarea țării noastre la Uniunea Europeană! Dat fiind acest eveniment important am considerat oportun să dedicăm ediția a VII-a a Euromărțișor-ului arădean acestui eveniment.

Astfel pe durata celor două zile în care se confecționează euro-mărțișoarele cu simboluri europene, copiii de la centrul Curcubeu alături de personalul centrului Europe Direct Arad confecționează euro-mărțișoare dedicate acestui eveniment important

În ziua de 1 martie aceste mici simboluri se vor oferi trecătorilor pe stradă în zona centrului Europe Direct Arad, alături de mici publicații care oferă informații despre acest eveniment.

Această activitate este cuprinsă în planul de acțiuni, în cadrul proiectului ED 2017, iar prioritatea de comunicare este Prioritatea 3: O uniune a energiei solidă și cu o politică privind schimbările climatice orientată spre viitor. Pentru aceasta participanţii vor avea ocazia de a fi informați cu privire la acest aspect. Schimbările climatice, energia şi materialele reciclabile sunt temele abordate, iar pentru confecţionarea euro-mărţişoarelor se folosesc materiale alternative, reciclabile.

Este a VII-a ediție a acestui eveniment, iar pentru arădeni a devenit deja o obișnuință! Suntem convinși că acțiunea este de succes pentru că putem serba astfel cei 10 ani de când țara noastră este parte integrantă din Uniunea Europeană.

La mulți ani România!

La mulți ani Europa!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Europe Direct Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.