„Eu susțin Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021“

Publicat de actualitati-arad in 06 Aug, 2015 | Parerea ta

arad 2021Persoanele care susțin candidatura Aradului în cursa pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021 își pot manifesta vizibil sprijinul.

Pentru aceste acțiuni, Asociația „Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021“ pune la dispoziție stikere autocolante cu logo-ul „Eu susțin Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021”.

„Asociaţia «Arad – Capitală Europeană a Culturii 2021» continuă acțiunile de implicare a arădenilor în cursa pentru titlul de Capitală Europeană Culturii. Astfel, Asociația pune la dispoziția susținătorilor candidaturii stickere autocolante cu logo-ul «Eu susțin Arad Capitală Europeană a Culturii 2021»“, se menționează într-un comunicat de presă al Asociației.

Stikerele pot fi aplicate pe vitrine, în mașini sau în orice loc vizibil considerat de solicitanți potrivit pentru manifestarea susținerii candidaturii în acest mod.

Stickerele pot fi obținute gratuit, informații în acest sens fiind oferite la numărul de telefon 0740/280.754, au mai anunțat reprezentanții Asociației.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare