Ziarul electronic al arădenilor

Ești la curent cu ultimele noutăți din domeniul mașinilor electrice?

Cel mai mare producator de benzinarii electrice din lume EVBox a intrat in Romania.

Compania Volt este distribuitor principal al statiilor de incarcare EVBox pentru masinile electrice din Romania si ofera posibilitatea conducatorilor de masini electrice sa incarce oriunde, acasa, la serviciu sau in orice alta locatie.

Exista 3 solutii pentru toate tipurile de parcari pentru ca utilizatorul sa-si incarce cat mai eficient masina, indiferent de model.

Statia de incarcare cu curent alternativ monofazat este o solutie fiabila, recomandata pentru acasa sau la locul de munca, se poate controla energia consumata, iar durata unei incarcari complete este de 3 – 8 ore.

Statia de incarcare cu current alternativ trifazat are aceleasi caracteristici ca statia prezentata anterior, dar timpul de incarcare este intre 1,5 si 3 ore.

Ultima dar nu cea din urma, statia de incarcare cu curent continuu, aceasta este folosita pentru incarcarile rapide. Ele sunt de regula amplasate in benzinarii sau pe autostrazi, timpul de incarcare fiind intre 30 de minute si o ora.

Daca te gandesti sa iti cumperi o masina electrica si ai nevoie de o statie de incarcare, cei de la Volt te vor ghida si iti vor oferi solutia care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor tale.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.