Ziarul electronic al arădenilor

Escape Room – un nou concept în Arad

13177928_1024912364261119_1655460557419890007_nVrei să evadezi din cotidian şi să intri într-o altă lume, palpitantă, împreună cu prietenii tăi? Echipa Escape Room Arad vă aduce un concept nou, nemaiîntâlnit până acum în oraş.

E vorba despre un Escape Room, un joc real de tip puzzle realizat în întregime de noi, în cadrul căruia va trebui, împreună cu prietenii, să evadaţi dintr-o cameră în 60 de minute.

Pentru a evada, trebuie să vă folosiţi intuiţia, gândirea logică, să decodificati mecanisme ingenioase şi, nu în ultimul rând, să cooperaţi.

In locatia Escape Rooom Arad, de pe Strada Avrig, nr. 22, veţi găsi şi un Game Room, în care sunt puse la dispoziţie o experienţă inedită în lumea virtuală, cu cel mai performant headset de pe piaţă, HTC VIVE.

În timp ce prietenii tăi se pierd în realitatea virtuală, poţi să faci o incursiune în trecut, jucându-te pe colecţia de console retro a Cartridge Crew: Nintendo, Sega, Atari, o masă PONG, etc. Sună bine, nu

Ce este un joc Escape Room ?

Este un joc interactiv în care trebuie să vă puneți la contribuție creativitatea, gândirea logică și muncă de echipă pentru găsirea indiciilor și decodificarea unor mecanisme ingenioase, totul în 60 de minute. Este o experiență ideală pentru grupuri de prieteni, cupluri, familii sau pentru team-building. Jocul este creat pentru echipe de 2-5 persoane. Datorită complexității jocului, limita minimă de vârstă este de 12 ani, însă este nevoie de prezența unui adult pentru participare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de echipa Escape Room Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.