Erika Stark, director general la Protecția Copilului

Publicat de actualitati-arad in 17 Jul, 2014 | Parerea ta

erika starkȘefa Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, Erika Stark, va prelua funcția de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, numirea urmând să fie supusă votului consilierilor judeţeni.

Postul de director general al DGASPC Arad a rămas vacant după ce Edita Iuhasz s-a pensionat, iar Viorel Enache, numit director interimar, s-a retras din funcţie. Enache s-a retras după ce Prefectura a atacat în instanță numirea acestuia, deoarece nu avea vechimea necesară pentru un post de conducere şi nici calificarea necesară.

Numirea lui Erika Stark la conducerea DGASPC Arad se va face prin transfer în interes de serviciu, începând cu data de 1august, se menționează în proiectul de hotărâre care va fi supus votului în Consiliul Județean.

„Consiliul Judeţean Arad a solicitat Primăriei municipiului Arad acordul privind modificarea raportului de serviciu al doamnei Erika Stark – director general la Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad, prin transfer în interesul serviciului pe funcţia publică de conducere vacantă de director general la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, începând cu data de 1 august 2014”, se arată în proiectul de hotărâre.

În acelaşi document se mai menţionează că Primăria Arad a aprobat modificarea raportului de serviciu al Erikăi Stark, prin transfer în interesul serviciului pe funcţia publică de conducere vacantă de director general la DGASPC Arad.

Totodată, Erika Stark şi-a exprimat acordul scris privind modificarea raportului de serviciu, prin transfer în interesul serviciului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare