Ziarul electronic al arădenilor

Emanuela Loffredo – o solistă de excepție, pe scena Classic Meets Rock în inima Cetății

EMANUELA LOFFREDO“Classic Meets Rock în inima Cetății” vă așteaptă sâmbătă, 25 iunie, de la ora 20.30, în generosul spațiu al Cetății Aradului, evenimentul fiind dedicat Zilei Regimentului II Linie – Infanterie Arad.

Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Arad, dirijorul Giuseppe Carannante, solista vocală Emanuela Loffredo şi violonistul Florin Gherghel vor fi vedetele unui mix gândit şi dedicat generaţiilor de fani ai rock-ului de ieri şi de azi, un rock în haine clasice, “recompus” şi etalat în aranjamente semnate de Raffaele Minale.

Invitata specială – solista Emanuela Loffredo – va cuceri, cu siguranță publicul, atât datorită prezenței sale scenice, cât – mai ales – datorită calităților sale artistice extraordinare. Foarte cunoscută în peninsulă, cu o activitate prodigioasă în mari producții simfonice și de operă, dar și ca și colaboratoare la diferite emisiuni de radio și televiziune, Emanuela Loffredo va fi o surpriză impresionantă pentru publicul arădean.

La concertul de rock – simfonic “Classic Meets Rock în inima Cetății” accesul publicului va fi liber, dar numai în baza invitațiilor care vor putea fi ridicate de la casieria Filarmonicii de Stat Arad (care funcționează în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, între orele 9.00 – 13.00) și de la sediul filarmonicii (intrarea din parc, între orele 16.00 – 18.00).

Fiind vorba despre un obiectiv militar, precizăm că toate persoanele care vor ridica aceste invitații vor fi trecute pe listele speciale, iar la intrarea în cetate vor trebui să prezinte Cartea de identitate. Reamintim că accesul persoanelor cu cetățenie străină nu este permis.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Filarmonica de Stat Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.