Elevii şi preşcolarii intră în vacanţă

Publicat de actualitati-arad in 19 Dec, 2014 | Parerea ta

Elevi-Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii intră de vineri, după terminarea orelor, în vacanţă, urmând a se întoarce la cursuri pe 5 ianuarie.

Următoarea vacanţă, cea intersemestrială, este cuprinsă între 31 ianuarie şi 8 februarie.

Cursurile semestrului al doilea vor începe pe 9 februarie şi se vor încheia pe 10 aprilie iar vacanţa de primăvară este cuprinsă între 11 aprilie şi 19 aprilie, urmând ca elevii să se întoarcă la cursuri pe 20 aprilie, până pe 19 iunie.

În zilele libere prevăzute de lege nu se organizează cursuri. Săptămâna 6-10 aprilie din semestrul al doilea este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit ‘Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!’, având un orar specific.

Tezele din semestrul I al anului şcolar 2014-2015 se susţin, de regulă, până la data de 19 decembrie iar cele din semestrul al II-lea, până la data de 22 mai.

Absolvenţii de liceu se vor putea înscrie la prima sesiune a examenului de bacalaureat între 25 şi 29 mai şi vor încheia cursurile în 29 mai.

Evaluarea naţională va începe anul viitor pentru absolvenţii de clasa a VIII-a pe data de 22 iunie, cu proba la limba şi literatura română.

De vacanţă vor beneficia şi studenţii, însă perioada acesteia diferă în funcţie de decizia senatelor universitare.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare