Ziarul electronic al arădenilor

Elevii au zugrăvit, gratuit, interiorul clădirii Tribunalului Arad

20160528_114005În derularea acordului de colaborare, încheiat în anul 2015 între Tribunalul Arad şi Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român, reprezentată de către domnul Ioan Marin Crişan, în calitate de preşedinte, în data de 25.05.2016, Tribunalul Arad, în calitate de beneficiar, a  încheiat un contract de prestări servicii, cu titlu gratuit, cu Filiala Judeţeană Arad a Confederaţiei Patronatul Român, în calitate de prestator, constând în prestarea serviciilor de zugrăvit şi vopsit pereţi interiori  şi uşi, la solicitarea Tribunalului Arad.

Suprafaţa totală de zugrăvit ziduri a fost de 170 m2, din care, 85 m2 la etajul I şi 85 m2 la etajul II al Palatului Justiţiei, iar suprafaţa totală de vopsit uşi a fost de 30 m2, din care, 15 m2 la etajul I şi 15 m2 la etajul II al clădirii.

Contractul a fost valabil pentru perioada 26.05.2016 şi până la data de 29.05.2016 inclusiv, iar materialele consumabile şi echipamentele necesare pentru desfăşurarea serviciilor au fost asigurate de către Tribunalul Arad.

Lucrarea a fost executată cu sprijinul elevilor de la şcoala vocaţională de meserii care funcţionează sub egida Patronatului Român Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Tribunalul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.