Ziarul electronic al arădenilor

Elevi depistați în timp ce absentau de la cursuri

comunicat presaÎncepând cu data de 9 mai a.c., polițiștii de ordine publică, rutieră și de prevenire a criminalității și-au intensificat activitățile în încinta și în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, diminuarea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor.

Astfel, în perioada 9-11 mai a.c., polițiștii au desfășurat peste 280 de activități preventive în cadrul orelor de curs, dintre care 150 au fost la unitățile de învățământ din mediul urban și 130 la cele din mediul rural.

11 elevi au fost depistați în timp ce absentau nejustificat de la cursuri, fiind efectuate totodată 6 controale pentru verificare modului de supraveghere  pază și acces în unitățile școlare, în conformitate cu normele Legii 333/2003. În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *