Ziarul electronic al arădenilor

Elev găsit inconştient în curtea unui liceu din Arad

ambulantaAnchetă a Inspectoratului Judeţea de Poliţie şi a Inspectoratului Şcolar Arad după ce un elev de la Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentară a leşinat în curtea şcolii după ce ar fi fumat o ţigară care conţinea un drog.

Băiatul în vârstă de 15 ani din municipiul Arad, care este elev în clasa a X-a, este fumător de la vârsta de 12 ani, iar luni ar fi primit o ţigară de o colegă, care ar fi procurat-o de la un elev mai mare. În pauză, elevul a fumat ţigara în curtea şcolii şi i s-a făcut rău, fiind găsit în stare de inconştienţă.

La faţa locului au fost chemaţi medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad, care l-au transportat pe elev la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Elevul a fost găsit inconştient în curtea interioară a şcolii, a fost chemată doamna asistentă a şcolii noastre care a considerat că e cazul să cheme Serviciul de Ambulanţă, domnii de la ambulanţă au venit şi l-au dus la Spitalul Judeţean. Da, copilul era căzut pe jos, nu ştiu să mai fi avut probleme de sănătate“, a declarat directorul adjunct al la Colegiului Tehnologic de Industrie Alimentară, Diana Lavinia Pop.

Medicii care l-au tratat spun că băiatul a suferit o intoxicaţie cu o substanţă necunoscută, cel mai probabil un drog, motiv pentru care a rămas internat pe secţia de Pediatrie pentru a fi sub supravegherea medicilor.

Cazul este cercetat de către poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi cel mai probabil va ajunge la procurorii DIICOT Arad, care vor continua cercetările în acest caz. Conducerea Inspectoratului Şcolar Arad a deschis o anchetă internă.

sursa: Mediafax

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *