Elena Udrea: Falcă a intrat de capul lui în competiția PDL

Publicat de actualitati-arad in 21 Nov, 2013 | Parerea ta

uf-300x225Democrat-liberala Elena Udrea a afirmat, joi, că primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a intrat „de capul lui“ în competiția internă a PDL pentru alegerea candidatului pentru Președinție, „competiţie în care era clar că jocurile erau făcute“.

Prezentă, marți, la Adevărul Live, Elena Udrea a spus că „pe orice candidat ai merge, este esenţial să îi pui în spate un partid puternic“.

„Eu aş fi vrut să avem întâi nu un candidat, ci vehiculul politic. Cumva, am înţeles ideea lui Gheorghe Falcă. Sunt oameni care afirmă în presă că e candidatul trimis de mine sau de Băsescu. Nu trebuie să îl trimită nimeni, e un om politic cu rezultate. Bun, nu are notorietate, dar a mers de capul lui în competiţie“, a spus Elena Udrea la Adevărul Live.

Udrea a mai afirmat că, „din păcate pentru el (Falcă – n.r.), a intrat în această competiţie în care era clar că jocurile erau făcute. Nu îl aducea nimeni pe Predoiu dacă nu se ştia că iese candidat orice se întâmplă. Falcă e de aceeaşi părere cu mine privind unitatea dreptei şi că trebuie să fim în parteneriat cu Traian Băsescu“, a mai spus Elena Udrea.

CITITI SI: VEZI de ce vrea Falcă să candideze la Președinție

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare