Elena Udrea: „Am cinci propuneri pentru posibili candidaţi la Preşedinţia României“

Publicat de actualitati-arad in 14 Mar, 2013 | Parerea ta

IMG_4278Elena Udrea a declarat, joi, la Arad, că nu ia în calcul candidatura sa la alegerile prezidenţiale, dar are cinci nume de prezidenţiabili din partea dreptei, trei fiind din afara PDL, în timp ce ea se vede “mai degrabă” premier, în eventualitatea în care PDL ar face guvern în viitor.

Prezentă la Arad pentru a-şi susţine moţiunea pentru candidatura la preşedinţia partidului, Elena Udrea le-a spus participanţilor că are în minte cinci nume de prezidenţiabili, unii din afara PDL, care trebuie să se înscrie în partid ca să poată fi nominalizaţi, pentru că “PDL va da candidatul” dreptei.

“Astăzi am cinci propuneri pentru posibili candidaţi ai dreptei la Preşedinţia României. Dar oricine ar fi candidat, dacă voi fi preşedintele partidului, vă asigur că PDL va da candidatul. Asta înseamnă că dacă astăzi nu e membru de partid, cel care va candida va trebui să se înscrie în PDL”, a spus Udrea.

Ea a adăugat că imediat după competiţia internă din partid va anunţa variantele sale pentru Preşedinţia României, pe care le consideră “puternice”, dar unii dintre cei pe care-i va numi “trebuie să se înscrie în PDL”.

“Toţi cei care vor să vină în proiectul acesta al unei drepte puternice trebuie să vină în interiorul PDL, pe care eu vreau să-l construim ca cel mai puternic partid de centru-dreapta din România”, a mai spus Udrea.

Întrebată de jurnalişti, după susţinerea moţiunii sale, câţi dintre cei cinci prezidenţiabili sunt din afara partidului, Udrea a spus că trei, adăugând că toţi cei cinci sunt bărbaţi.

Întrebată dacă ia în calcul candidatura sa la alegerile prezidenţiale, Udrea a răspuns că nu, dar se vede “mai degrabă premier”.

“În acest moment nu am în vedere să candidez la Preşedinţia României. Pentru mine, a câştiga preşedinţia PDL este un pas enorm pentru clasa politică românească. Înseamnă că o femeie poate să ajungă într-o funcţie politică atât de importantă. Următorul pas va fi să găsesc candidatul cel mai bun pentru Preşedinţia României. Într-o eventuală guvernare PDL, mai degrabă mă văd premier, pentru că am fost în Guvern”, a spus Udrea.

Elena Udrea a afirmat că “ar fi o idee bună ca Forţa Civică să fuzioneze cu PDL, pentru că asta ar însemna o construcţie politică mai puternică şi un posibil prezidenţiabil”.

Udrea şi-a prezentat moţiunea într-o sală de evenimente. În sală, la un metru de locul în care Udrea îşi ţinea discursul, picura apă din tavan, din cauza unei ploi abundente.

Udrea a fost îmbrăcată sobru, în pantaloni şi sacou negru, având o cămaşă albă şi pantofi negri cu tocuri. Despre această ţinută, Udrea le-a spus jurnaliştilor că şi-a “însuşit” criticile lui Traian Băsescu privind “cochetăria”, şi că poate renunţa la orice, dar mai puţin la telefonul său mobil şi la tableta PC.

sursa: mediafax.ro

CITITI SI: Elena Udrea și-a prezentat moțiunea la Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare