Eficiența energiei din surse regenerabile, dezbătută la CCIA Arad

Publicat de actualitati-arad in 04 Sep, 2015 | Parerea ta

Forum_CCIA AradMetode alternative de producere a energiei, soluții pentru protejarea împotriva fluctuației în ceea ce privește prețul gazului și reducerea cheltuielilor de consum, acestea au fost subiectele forumului organizat ieri, 3 septembrie 2015, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Forest and Biomass Services Romania S.A. și a avut un caracter interactiv, cei prezenți adresând întrebări legate de eficiența producerii energiei din biomasă, precum și de tot ceea ce ține de investiţii în surse alternative de energie.

„Participanții au demonstrat un interes major asupra metodelor de producere a energiei verde, care sunt deosebit de prietenoase cu mediul și la mare căutare în alte țări. În Belgia, Austria, Germania și alte state europene, acest gen de business este foarte exploatat.

Și România are un astfel de potențial, iar partenerii de la Forest and Biomass Services Romania S.A. au evidențiat clar în prezentarea lor faptul că țara noastră este un punct strategic care poate susține astfel de proiecte”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Cei interesați de subiect pot transmite întrebări pe adresa oficială a CCIA Arad: ccia@ccia-arad.ro, iar acestea vor fi înaintate partenerilor și specialiștilor în domeniu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare