Ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”. Preţuri între 205 şi 985 de lei

Publicat de actualitati-arad in 21 Aug, 2013 | Parerea ta

litoAsociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunţat lansarea ediţiei de toamnă a programului”Litoralul pentru toţi”.

Tarifele sunt asemănătoare celor din ediţia mai-iunie 2013 a programului, se arată într-un comunicat al ANAT.

Astfel, pentru un sejur de şase nopţi la un hotel de trei stele, fără mic dejun, tariful este de 205 lei de persoană, în timp ce preţul pentru un hotel de două stele, fără mic dejun este de 235 de lei de persoană, iar la un hotel de trei stele ajunge la 265 de lei.

Pentru cei care optează pentru varianta cu mic dejun, tarifele pornesc de la 315 lei, la hotel de două stele până la 605 lei, la un hotel de cinci stele.

La fel ca la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de all Inclusive, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

Preţurile pornesc în acest caz de la 765 de lei, pentru un sejur de cinci nopţi la un hotel de trei stele şi ajung la 875 de lei, pentru un hotel de patru stele.

Cei care aleg să îşi petreacă vacanţa la un hotel de cinci stele, all inclusive, trebuie să plătească 985 de lei de persoană, pentru cele cinci nopţi.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare