Ziarul electronic al arădenilor

Echipaje edilitare, mobilizate pentru evacuarea apelor pluviale în municipiul Arad

comunicat presaMunicipiul Arad a fost în această după-amiază cod meteo portocaliu.  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică după amiaza o atenţionare Cod Portocaliu de ploi însemnate cantitativ pentru judeţul Arad.

În jurul orei 17 în municipiul Arad într-un interval de aproximativ 30 de minute precipitațiile căzute au depășit 35 litri/metru pătrat.

În aceste condiții, în unele zone din oraș sistemele de evacuare a apelor pluviale au făcut față cu dificultate debitelor mari și s-au înregistrat acumulări de apă pe carosabil: în zona Bd.Titulescu –pasaj și Gemi Center, la sens giratoriu Sânicolaul Mic, precum și în unele puncte din cartierul Bujac.

Reprezentanții serviciilor edilitare ale Primăriei Arad împreună cu echipaje ale Companiei de Apă au intervenit cu utilaje și personal pentru evacuarea apelor pluviale iar echipaje ale Poliției Locale au asigurat dirijiarea circulației auto în zonele respective.

Intervențiile continuă, iar echipele edilitare rămân mobilizate.

Ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul apărut.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.