Ziarul electronic al arădenilor

E-bike Haibike Test Day, la Șiria

În fiecare an, Clubul Sportiv Racing Bike Pro organizează evenimente de genul „Test Day”, prin care dorește să vină în sprijinul persoanelor pentru a le face să înțeleagă mai bine produsele de pe piața ciclistă.

Astfel, pe 29 octombrie, în comuna Șiria, organizează o zi de test a bicicletelor MTB cu asistență electrică sau e-bike, în cadrul primului eveniment de acest gen din România.

Doritorii vor avea posibilitatea să testeze 17 biciclete electrice ale producătorului german Haibike, atât hardtail, cât și fullsuspension.

Tematica acestui eveniment este conștientizarea plusurilor și minusurilor unei biciclete electrice, precum și descurajarea ideii de „bicicletă pentru leneși”.

Începând cu orele 10.00, participanții se vor întâlni cu staff-ul de organizare la Muzeul „Ioan Slavici“ din comuna Șiria și se vor organiza în grupuri, pentru a parcurge împreună un traseu prestabilit de cca. 20 km pe dealurile Șiriei.

Primilor 20 de participanți înscriși li se va oferi în schimbul bidonului de hidratare vechi, un bidon nou marca GoodRide și tricoul evenimentului.

Mai multe detalii și posibilitate de înscriere, regăsiți pe www.racingbikepro.ro

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Clubul Sportiv Racing Bike Pro. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.