Ziarul electronic al arădenilor

După faptă și răsplată. Cum și-a recuperat un bărbat portofelul pierdut

Un bărbat din Covăsânț și-a pierdut portofelul în centrul Aradului, iar când și l-a recuperat a spus că și el, la rândul său, a găsit două portofele pe stradă, pe care le-a înapoiat proprietarilor.

Cei care au găsit portofelul, în care se aflau 200 de euro și 433 de lei, precum și acte de identitate ale proprietarului, sunt doi dintre angajații SC RECONS.

„Aflați în timpul serviciului, în zona Bisericii Roșii, M.C. și S.D. au găsit portofelul și l-au predat, de îndată, Poliției Locale Arad. În scurt timp, proprietarul a fost identificat și s-a prezentat pentru a-și recupera portofelul și a le mulțumi celor care l-au găsit“, a informat Poliția Locală Arad.

Bărbatul este din Covăsânț și a spus că nici măcar nu băgase de seamă că nu mai are portofelul asupra sa atunci când a fost chemat să îl recupereze.

„La rândul meu, am găsit de-a lungul timpului două portofele pe care le-am returnat proprietarilor. Se pare că astăzi am fost răsplătit cu un gest pe măsură”, le-a mărturisit bărbatul polițiștilor locali.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *