Dumitru Branc, fost primar al Aradului, a încetat din viață

Publicat de actualitati-arad in 07 May, 2011 | Parerea ta

Dumitru Ioan Branc, fost primar al municipiului Arad în perioada 1996-1998, ales pe listele fostei Convenţii Democratice, a încetat din viață, în cursul zilei de vineri.

Branc a fost cunoscut arădenilor ca un primar activ, căruia i-a plăcut să stea în mijlocul oamenilor, dar şi ca un politician controversat, care a ajuns să fie suspendat din funcţie din cauza proceselor pe care le-a avut.

După ce a ieşit din politică, Dumitru Branc a devenit „învăţător în Noua Energie“ şi a participat la diverse conferinţe naţionale şi internaţionale.

Pentru că a făcut parte din galeria primarilor municipiului Arad, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Dumitru Branc va fi depus, duminică, de la ora 10.00, în holul mare la Palatului Administrativ. Până la ora 14.00, cei care doresc pot să-i aducă un ultim omagiu, după care cortegiul funerar se va îndrepta spre cimitirul Pomenirea, unde va avea loc slujba de înmormânare.

Dumitru Ioan Branc a absolvit Facultateade Ştiinţe Economice din Timişoara. Aavut mai multe ocupaţii: contabil şef, patron de firmă, primar al municipiului Arad, cadru didactic universitar, iar  din anul 2004, s-a considerat a fi „învăţător în Noua Energie“.

A fost doctor în resurse umane cu teza „Aspecte esenţiale ale managementului resurselor umane – o cale spre performanţe deosebite“.

Fostul primar a predatcursuri despre „Trezirea Spiritualăşi Vindecarea Totalăîn Noua Energie“, în 30 de orașe din România, concomitent având oferte şi în afara ţării laUdine – Italia, Valencia – Spania, Chişinău – Moldova, Nice – Franţa.

„Harul meu cel mai de preţeste de a elibera din oameni, pe care divinitatea mi-i aduce,prin Puterea Cuvântului, de absolut tot ce este negativ în ei şi de care ei vor săscape, cum ar fi: Karme, legături, prima la al şaptelea neon, sau de la facere, blesteme, făcături, magii, vrăji, farmece sau legăminte, jurăminte saufăgăduieli de osândăfăcute divinităţii sau semenii precum şi sărăcia, una din cele mai extinse boli din lume. Dar totul funcţioneazănumai la cei care au Credinţăla nivel de Certitudine, adicăcând cred în totalitate şi nu se îndoiesc aşa cum îmi place săspun, credinţa cala femeia cananiancă(vezi Evanghelia a şasea de la SfântulMaslu)”, a scris, Dumitru Branc, pe pagina sa de internet, din dorinţa de a explica oamenilor noua sa preocupare.

Ultima postare pe pagina sa de internet a fost în data de 23 aprilie şi se intitulează „Meditaţia Învierii”.

Dumitru Branc a fost judecat pentru fals intelectual, abuz în serviciu şi abuz de încredere, în perioada în care a fost primar, ceea ce a dus ca în anul 1999 conducerea PNŢCD, al cărui membru era, să îl suspende din partid.

De asemenea, Gheorghe Neamţiu, prefectul Aradului la acea vreme, a dispus suspendarea din funcţia de primar a lui Dumitru Branc din cauza procesului în care acesta a fost implicat.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare