Ziarul electronic al arădenilor

Duminică va fi Pomana Porcului la Pecica

pomana-porcului-pecicaPrimăria Oraşului Pecica şi Consiliul Local invită pecicanii și toți cei interesați la cea de a șaptea ediție a concursului-eveniment: Pomana Porcului Pecica, ce va avea loc duminică, 18 decembrie 2016.

Programul va începe la ora 7:30 cu deschiderea oficială, urmată de o rugăciune ţinută de reprezentanţii bisericilor din oraş pentru a mulţumi pentru hrana obţinută după un an de muncă.

Publicul este aşteptat să asiste la momentul sacrificării animalelor şi la procesul de preparare a produselor tradiţionale, fiind servit şi un mic dejun gratuit cu sânge şi ficat prăjit, cozonaci, ceai, vin sau ţuică fiartă.

După ora 13, pecicanii şi musafirii prezenţi vor putea gusta din mâncarea preparată la ceaun, în timp ce juriul va puncta produsele tradiţionale (cârnaţi, caltaboşi, jumări).

La fel ca la edițiile trecute, vor participa echipe locale, dar și de peste hotare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Oraşului Pecica. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *