UPDATE: Droguri “miau, miau”, descoperite la Arad. VEZI la cine

Publicat de actualitati-arad in 26 Jun, 2013 | Parerea ta

drogPoliţiştii de la “Crimă Organizată” şi procurorii DIICOT, cu suportul SRI, au descins, miercuri, în mai multe locaţii din Arad pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri sintentice.

Conform pressalert.ro, anchetatorii au intrat, în paralel, în 22 de locaţii pentru prinderea suspecţilor care, în ultima perioadă, au aprovizionat piaţa locală cu mefedronă, un drog sintetic,  supranumit “miau, miau” şi considerat a fi mai periculos decât ecstasy-ul.

Au fost reţinute pentru audieri 20 de persoane, inclusiv cel considerat liderul grupării Gabriel Lucaci.

În urma percheziţiei, la locuinţa acestuia a fost descoperit şi un laborator al grupării, unde se prepara şi porţiona mefedrona şi aproximativ jumătate de kilogram de droguri.

Pe piaţa din Arad, drogul era vândut cu 150 lei gramul.

UPDATE

Rețeaua de traficanți de droguri destructurată la Arad în urma perchezițiilor de miercuri, când au fost ridicate pentru audieri 20 de persoane, ar fi fost condusă de Gabriel Lucaci, fiul consilierului județean PSD Cornel Lucaci, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

Conform surselor citate, Gabriel Lucaci a fost ridicat de la domiciliul său din Arad, el locuind la altă adresă decât părinții săi. Contactat de Mediafax, consilierul județean Cornel Lucaci s-a declarat “șocat” de acuzațiile care îi sunt aduse fiului sãu. “Nu știam nimic despre percheziții pentru că nu locuiesc la aceeași adresã cu fiul meu. Sunt șocat să aflu despre aceste acuzații. Astăzi (miercuri – n.r.) nu am vorbit deloc cu Gabriel”, a declarat consilierul județean.

Audierile în acest caz continuã, anchetatorii anunțând cã vor da publicității mai multe informații despre caz la finalul acestora.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare